SK8fest 2008…to be continued..!!

(Yazı : Onur AKIN)
(FOTOLAR: Ömer Ünal, Mansur Asrar, Onur Akın, Elif Ural, Kerem Sanus, Ersoy Alap, Koray Akcaguner)
onur@boardridermag.com
mustafaonurakin@gmail.com

SK8fest…to be continued..!!
Skateturkey ve skateboardTR’nin düzenlediği ve GARGAMEL, X4TUNE SKATE SHOP, CRAZE SKATESHOP, ALMOST SKATEBOARDS, GLOVS SKATEBOARDS, JART SKATEBOARDS, REDRUM, İSTANWOOD FİGERDECK, TWİGYSPOR, DDT, BOARDRIDER, EMERİCA TÜRKİYE, TECHDECK, DELTA BİSİKLET, SCRATCH gibi markaların sponsor olduğu, RED BULL’un büyük destek verdiği SK8fest yarışmasında beklenen gün geldi çattı, her şey mükemmel gitti ve 27 Ağustos günü yarışmayı deyim yerindeyse yaptık bitirdik!
Gerçekten çok güzel bir atmosfer vardı Boardrider Dergisi’nde önümüzdeki sayıda verilmek üzere güzel bir afiş çekimi yapıldı, kaykayların yere dizilmesi ve facebook’a eklenerek tag verilmesi ise ayrı bir güzellikti. Yarışmada 3 aşama ve bir de BEST TRICK bölümü vardı. Gerçekten güzel görüntülere sahne olan SK8fest İstanbul Kaykay Yarışması'na -18 kategorisinde 47 kişi ve +18 kategorisine de 17 kişi başvurdu. Bu gerçekten güzel bir rakamdı ve herkesin eğlenmesi de bizi ayrıca mutlu etti. Yarışmaya başvuru yapanlar haricinde, alanda kaykaycılar ve izleyicilerle birlikte yaklaşık olarak 150-200 kişi bulunuyordu. SK8fest'e katılan ve derece alanlar ise şu şekilde sıralandı:

+18 yaş sıralaması:
1.- Mustafa KAYACAN (İSTANBUL)
2.- Ahmet BOZKUŞ (BURSA)
3.- Mert KAFALI (İSTANBUL)

-18 yaş sıralaması:
1.- Selim ÇELEBİ (İSTANBUL)
2.- Berk ATAV (İSTANBUL)
3.- Berkay GÜMÜŞLÜOĞLU (İSTANBUL)

ve yarışmada 4. olan daha doğrusu gerçekten gelecek vaadeden küçük kaykacı dostumuz Batu ONAY'a imzalı bir deck hediye edildi. Böyle bir durumun oluşturulması da gerçekten güzel ve teşvik ediciydi.

Ayrıca BEST TRICK bölümünde, katılan 14 kişi arasından Ahmet BOZKUŞ tekrar derece alarak ödülünü aldı. Yarışmada ödüle doymayan Ahmet BOZKUŞ’u tekrar tebrik ediyorum.

Katılan herkese ve sponsor firmalarımıza çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca ve özellikle destekleri için RED BULL'a (Cüneyt GAZİOĞLU, Doğa Özgen TEK) ve alandaki RED BULL ekibine (Bora AKSOYLU, Mehmet Abi ve orada bize destek veren tüm redbull çalışanlarına) çok çok çok teşekkür ederiz. Alana rampaları getiren ve kuran eski kaykaycı arkadaşımız Boğaçtan ONUR’a ve www.720extreme.com’a, olmazsa olmazlarımızdan JURİ ÜYELERİMİZ;

- Tuncay KOÇAL’a (GELEMEDİ)
- Cenk TOPGÜL’e
- Sercan OYANIK’a
- Can UZER’e
- Ömer ÜNAL’a
- Murat’a
- Burçay Ersoy ALAP’a

da teşekkürler. Tabii ki İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ve ilgili müdürlükleri ile Kadıköy Belediyesi’ne ve ilgili müdürlüklerine ve özellikle Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde görev yapan Alaaddin YILDIRIM’a ve Ayhan BIYIK’a ayrıca teşekkür ederiz. Katıldığınız ve destek verdiğiniz için de hepinize ben Onur AKIN ve Mansur ASRAR çok teşekkür ediyoruz. Bir sonraki sefer daha farklı olacak!!
…to be continued..!


Bu yazı 2008 yılında Boardridermag Dergisi'nde, www.skateboardturkiye.com-www.skateboardtr.com sitesinde ve bir çok web sitesinde yayınlanmıştır. İzin alınmadan ve yazar ismi belirtilmeden başka yerlerde kullanılamaz!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MİMARİ YAPILARDA GÖRME ENGELLİLER İÇİN İÇ ve DIŞ MEKANDA YAPILAN DÜZENLEMELER

KAYKAY SPORUNUN TARİHÇESİ VE TÜRKİYE’DEKİ GELİŞİM SÜRECİ

SKATE İZMİR