BOLU, KARTALKAYA KAYAK MERKEZİNDEN SONRA ŞİMDİ DE “SKATEPARK” I İLE BİLİNECEK

Fotoğraf Bolu Olay Gazetesi’nin internet sitesinden alınmıştır.

Mustafa Onur AKIN
mustafaonurakin@gmail.com
onur@boardridermag.com

Bildiğiniz üzere Bolu, Kartalkaya kayak merkeziyle tüm dünyada ünlüdür ve Türkiye'de kayak ve snowboard tutkunlarının tercih ettiği yerlerin en başında yer alır. Birçoğumuz Kartalkaya'nın Bolu'da olduğunu bildiğimiz halde Bolu ismini çok fazla kullanmayız ama bundan sonra -özellikle kaykay camiasında- sıklıkla kullanacağımız kelimeler arasında yerini almaya hazır görünüyor. Neden mi? Nedeni çok açık; çünkü Bolu Belediyesi Türkiye'de yıllardır bir çok kişinin isteyip de yaptıramadığı bir şeyi yapmış durumda! Bu bir skatepark! Yapılan bu park Bolu Olay Gazetesi'nin haberine göre "Kızılay Otoparkı"'nda bulunuyor. Ayrıntıları yakında buradan duyuracağız.

Bolu Belediyesi yaptığı bu şeyle, gelişmekte olan diğer iller gibi alternatif yatırımlara önem verdiğini gösteriyor. Kaykay olarak da bize Bolu Belediyesi'ni kutlamak ve kaykaya verdiği bu destekten dolayı teşekkür etmek düşüyor. Umarız bu parkın bakımlarını ihmal etmezler ve gelecek kuşaklar için daha farklı ve iyi şeyler bir bir arkasından gelir diyoruz.



Bu yazı 2008 yılında Boardridermag Dergisi'nde, www.skateboardturkiye.com-www.skateboardtr.com sitesinde ve bir çok web sitesinde yayınlanmıştır. İzin alınmadan ve yazar ismi belirtilmeden başka yerlerde kullanılamaz!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MİMARİ YAPILARDA GÖRME ENGELLİLER İÇİN İÇ ve DIŞ MEKANDA YAPILAN DÜZENLEMELER

KAYKAY SPORUNUN TARİHÇESİ VE TÜRKİYE’DEKİ GELİŞİM SÜRECİ

SKATE İZMİR