“Konut Konferansı 2010” 21 Ekim’de “Üstün Ev Mimarlık Dergisi’nin de iletişim sponsorluğu ile” Yapı-Endüstri Merkezi’nde

Türkiye’nin “Konut Sektörü” vizyonu çiziliyor;
konutta dünya trendlerini gündeme taşıyacak
“Konut Konferansı 2010” 21 Ekim’de “Üstün Ev Mimarlık Dergisi’nin de iletişim sponsorluğu ile” Yapı-Endüstri Merkezi’nde

Son 15 yıldır Türkiye’nin gündemini oluşturan “Konut” ilk kez bu konferansta tüm detaylarıyla inceleniyor; planlamadan tasarıma, yapım aşamasından pazarlamaya, yatırımdan finansmana, Türkiye ve dünyadaki karşılaştırmalı örnekleriyle uluslararası uzmanların gözünden “Konut Konferansı 2010”da mercek altına alınıyor.

Konferansın bu yılki teması ülkemizde konut üretiminin ve rekabetin artmasıyla gündeme gelen “Kalite” olgusu ve bu arayışa “Marka Konutlar” kavramıyla cevap veren yatırımcıların tasarım, işlevsellik, maliyet, sürdürülebilir yaşam alanları yaratma ve kente katkı çabalarının irdelenmesi olacak. Ayrıca, “Nitelikli Tasarıma Sahip, Orta Gelir Düzeyinde, Kent Merkezi’nde Yaşayan Genç Kitleyi Hedefleyen Sosyal Konutlar” başlıklı konuşmada ise; ülkemizdeki arsa maliyetlerinin yüksekliği ve genç olan nüfusumuzun konut ihtiyaçlarının nasıl karşılanabileceği ile ilgili çözümler, dünyaca ünlü uzmanların Londra’daki örnek çözümleri üzerinden değerlendirilecek.

“Üstün Ev Mimarlık Dergisi’nin de iletişim sponsoru” olarak yer aldığı Konut Konferansı’na; “Siemens Ev Aletleri ve Saint-Gobain Rigips” ana sponsor, “Autodesk ve Dumankaya İnşaat” sponsor, “SOYAK” ise alt sponsor olarak destek veriyor. Konferans “GYODER ve ULI Türkiye” tarafından ise kurumsal olarak destekleniyor.

Konferansa katılım ve detaylı bilgi için: www.konutkonferansi.com

Bu yazı Üstün Ev Dergisi'nin 14. Sayısında yayınlanmıştır. www.ustunev.com.tr

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MİMARİ YAPILARDA GÖRME ENGELLİLER İÇİN İÇ ve DIŞ MEKANDA YAPILAN DÜZENLEMELER

KAYKAY SPORUNUN TARİHÇESİ VE TÜRKİYE’DEKİ GELİŞİM SÜRECİ

SKATE İZMİR