Üstün Ev Mimarlık Dergisi 15. Sayı Basın Bülteni! 13.12.2010




Türkiye’nin İLK ve TEK Mimari Proje Dergisi 15. Sayısı ile raflarda!

Her sayısında mimari projelere kat planlarıyla birlikte yer veren Üstün Ev Mimarlık dergisi okurlarıyla buluşmaya devam ediyor. Aralık-Şubat sayısı ile raflardaki yerini alan dergi, orijinal çözümleriyle dikkat çeken öncül mimarların tasarımlarına yer vermektedir.

15. sayısına özel olarak, Azerbaycan kökenli AHB MİMARLIK ve MÜHENDİSLİK FİRMASI’nın 100 farklı projesine kat planlarıyla birlikte yer veren dergi, bu özelliği ile diğer saylarından farklı bir konseptle karşınıza çıkıyor. Geçmiş sayılarında 70 projeye yer verilirken, sadece bu sayıya özel olarak birbirinden ilginç ve farklı 100 projenin yer alması; dergiye Türkiye’de ilk ve tek olmasının yanında prestij de kazandırmış oluyor. Ayrıca, yayınlanan projelere, derginin kurumsal web sitesinden de dijital ortamda online olarak ulaşmanız mümkün.

Geniş bir yelpazede seçim imkânı ve farklı fikirler sunan projelerin yanında, AHB Firması’nın yönetim kurulu başkanı Hüseyin ARTIKOĞLU ile yapılan röportajda da; geleceğe dair ciddi planları olan mimarların ve mühendislerin nasıl bir yol izlemesi gerektiği konusunda rehber alabileceğiniz bir hayat hikayesi sunuluyor. Ayrıca 20 Ekim 2010’da Yapı Endüstri Merkezi (YEM)’de gerçekleştirilen, Üstün Ev Dergisi’nin de “İletişim Sponsoru” olduğu, Türkiye’nin konuta özel geniş kapsamlı ilk konferansı olan “Konut Konferansı 2010” sonrasındaki satır başlarına da ulaşabilirsiniz.

Sektörden herkese göre bir şeylerin yer aldığı, 3 Aylık periodlar halinde Yay-Sat bayilerinin ulaştığı 850 satış noktasında, seçkin kitapçılarda (Mephisto, Robinson Crusoe, Remzi Kitabevi, D&R, NT vb.) ve zincir marketlerde (Migros, Tansaş, Carrefour vb.) bulunan Üstün Ev Mimarlık Dergisi, okuyucularına yeni ufuklar açmaya devam ediyor.

BİZİ FACEBOOK ve TWİTTER’dan da takip edebilirsiniz.
FACEBOOK: http://www.facebook.com/?tid=1366047489523&sk=messages#!/group.php?gid=117925331555661 ve http://www.facebook.com/pages/Ustun-Ev-Mimarlik-Dergisi/174344995918463?v=box_3#!/pages/Ustun-Ev-Mimarlik-Dergisi/174344995918463?v=wall

TWİTTER:
https://twitter.com/#!/UstunEvDergisi

ABONE OLMAK İSTEYENLERE FIRSAT!
BİZİ FACEBOOK’ta ve TWITTER’da TAKİP EDEN, DUVARIMIZDA PAYLAŞIMLARDA BULUNAN ve ARKADAŞLARINA TAVSİYE EDEN TÜM ÜYELERİMİZE, 15 OCAK 2011 TARİHİNE KADAR ABONELİK BAŞVURUSUNDA BULUNDUKLARI TAKDİRDE 11-12-13 ve 14. SAYILAR İÇİNDEN SEÇTİKLERİ 2 SAYI HEDİYE OLARAK VERİLECEKTİR! 4 SAYI FİYATINA 6 SAYI ve ÜSTELİK KARGO ÜCRETİ ÖDEMEDEN, KAPIDA TESLİM! BU FIRSATI KAÇIRMAYIN!


İletişim:
Genel Yayın Yönetmeni
Selma SARIPINAR
selma@ustunev.com

Muhabir-Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu
Mustafa Onur AKIN
onur@ustunev.com

Reklam Sorumlusu
Süleyman GENÇ
süleyman@ustunev.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MİMARİ YAPILARDA GÖRME ENGELLİLER İÇİN İÇ ve DIŞ MEKANDA YAPILAN DÜZENLEMELER

KAYKAY SPORUNUN TARİHÇESİ VE TÜRKİYE’DEKİ GELİŞİM SÜRECİ

SKATE İZMİR