ÇOK BAŞARILI BİR FACEBOOK UYGULAMASI

bugunbugece.com'un Facebook Uygulaması, "İstanbul'da Yaşayıp, İstanbul'u Yaşamak İsteyenler" İçin Bulunmaz Bir Nimet!



İstanbul denilince, akla; gece hayatı, konserler, sergiler, partiler, açılışlar, davetler vs. gelir ve bu kadar çok alternatif içinden hangisini seçeceğini bilemez insan çoğu zaman. İstanbul'un -konusunda tek- kültür, sanat ve etkinlik habercisi "bugunbugece.com", facebook üzerinde geliştirdiği uygulama ile bu soruna bir çözüm getirmişe benziyor.

Yaklaşık 1 hafta önce hayata geçen uygulama sayesinde; "nerede hangi etkinlik vardı?", "acaba saat kaçtaydı?", "neredeydi?" gibi soruları artık unutun! Günlük hayatta saatler geçirdiğimiz, hatta mobil cihazlarda bile abonesi olduğumuz Facebook'a uyarlanan aplikasyon sayesinde, sanal ortamdaki ve gerçek yaşamdaki sosyalliği artık aynı anda yaşayabileceksiniz.

Gerçek hayattaki sosyal aktivitelerinizin planlamasını sanal platformda düzenlemeye olanak sağlayan uygulama, tanıtım amaçlı olarak şimdilerde onlarca kişiye promosyon ödüller dağıtıyor. Tanıtım promosyonu şartlarına göre; uygulamada 18 Ekim'e kadar bir liste oluşturup bunu duvarlarında ve arkadaşlarının duvarlarında paylaşanlar muhteşem hediyelerden birini kazanma şansına sahip olacak. Bunun için, yaptığınız listeye arkadaşlarınızdan oy toplamak ve arkadaşlarınızın katılmalarını sağlamak yeterli olacak.

Ödüller arasında, biletleri tükenen "ZAZ" ve "DUB FX" konser biletlerinin de yer alıyor olması, uygulamanın çok sayıda kullanıcı tarafından kullanılacağına işaret ediyor.

Uygulama ücretsizdir!

Çok yararlı bulduğum uygulamayı kullanmak ve yarışmaya katılmak için TIKLAYINIZ

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

MİMARİ YAPILARDA GÖRME ENGELLİLER İÇİN İÇ ve DIŞ MEKANDA YAPILAN DÜZENLEMELER

KAYKAY SPORUNUN TARİHÇESİ VE TÜRKİYE’DEKİ GELİŞİM SÜRECİ

SKATE İZMİR